Часник надає пікантності і приголомшливий аромат багатьох страв, однак подрібнювати його не любить ні одна господиня: маслянистий часниковий сік не надто приємний шкірі, його важко відмити, а позбавитися від запаху від рук і того складніше.
Використовуючи розгойдування і тиск, прес для часнику швидко і ефективно розчавлює зубчики часнику, пропускаючи подрібнені шматочки через металеву сітку.
Після цього залишається лише акуратно викласти часник в блюдо ложечкою, витягуючи його з невеликого заглиблення в пресі.
При цьому ви позбавляєте себе від проблем з можливим забрудненням столу і - головне! - рук, завдяки його особливій формі.
Закінчивши подрібнення часнику, прилад можна помити або в проточній воді, або в посудомийній машині. Прес для часнику - це першокласний, простий і зручний спосіб подрібнити часник.
Характеристики:
- Матеріал: міцний пластик, нержавіюча сталь;
- Розмір (Д/Ш/В): 18х4.5х2 см;
- Вага: 0.05 кг;
- Кольори: зелений, помаранчевий, блакитний, рожевий.
- Ціна: 75 ₴